Færre danskere går op i at lave mad fra bunden af. Det har supermarkederne opdaget. Og heldigvis er kvaliteten af den nemme mad steget i takt med at udbuddet er blevet større.
Copy link address
Kaj Pihl Poulsgaard kaj@dagbladetringskjern.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Danskerne er blevet mere vilde med nem mad og hurtige opskrifter. Det mærkes blandt andet i Kvickly Ringkøbing, hvor slagter Martin Libner har gjort det nemt at finde de hurtige retter. Foto: Johan Gadegaard -
Det er både unge og ældre, der har taget de hurtige retter til sig. Foto: Johan Gadegaard -
Social- & sundhedsassistent Dorte Jacobsen, Ringkøbing køber en eller to gange om måneden nem mad i Kvickly i Ringkøbing. - Det sparer jo tid i køkkenet, når man gør det, så det er smart, hvis man en aften har lidt travlt, siger hun. Foto: Johan Gadegaard -
I dag kan man få en færdigsnittet salatblanding med tilhørende dressing til ethvert behov i for eksempel Kvickly i Ringkøbing. Foto: Johan Gadegaard -
Slagter Bjarne Nielsen oplever også en øget interesse efter de nemme retter, der er klar til ovnen. Foto: Mads Dalegaard