Den professionelle bartender Nikolaj Bach sørger for show og gin cocktails, mens køkkenchef Hans Ole Rasksen serverer for passende mad til.
Skjern: Torvestuen på Hotel Skjern er rammen for en aften med god mad, gin og blær.
- Vi har længe ønsket at lave en temaaften med gin og mad i forening. Det sker fredag d. 9 marts fra klokken 18 og vi har plads til 50 gæster til arrangementet, fortæller hotelejer Christian Rasmussen fra Hotel Skjern.
Den professionelle bartender, Nikolaj Bach,kommer og viser sine evner som bartender, ikke bare til at lave drinks, men også til at vise tricks med glas og flasker. Nikolaj Bach har arbejdet som bartender i ti år, underviser på cocktailkurser og er tidligere kåret som dansk mester i flair bartending og kendt fra en række tv programmer. Og så har han i sine unge dage spillet i den grønne trøje for Skjern Håndbold, inden han skiftede evnerne til at gribe og skrue en bold ud med flasker.
Flair bartending går ud på at imponere gæsterne med magiske flair tricks, samtidig med man bevarer kvaliteten og hastigheden under fremstillingen af sine cocktails.
Menuen skræddersyes af køkkenchef Hans Ole Rasksen i tæt samarbejde med Nikolaj Bach med en tre-retters menu, skræddersyede cocktails til alle retter og flair show.