Annonce
Ulrik Lyngbak har altid vidst, at han gerne ville være kok. - Det er det, jeg godt kan lide. Det er det, jeg brænder for, siger han. Foto: Jørgen Kirk.
Ugeposten Skjern

Fra Michelin i Frankrig til Bork: Jeg brænder for god, dansk kromad

I 2013 overtog Ulrik og Lene Lyngbak Bork Kro. Og de har ingen planer om at forlade den igen. - Det er lidt vores pensionsopsparing, siger Ulrik Lyngbak.
Annonce
  • Ulrik Lyngbak har altid vidst, at han gerne ville være kok. - Det er det, jeg godt kan lide. Det er det, jeg brænder for, siger han. Foto: Jørgen Kirk.
  • Siden, Ulrik og Lene Lyngbak overtog Bork Kro, er gildesalen og køkkenet blevet shinet op. Nu er turen kommet til kroens værelser. Foto: Jørgen Kirk.
  • - Kroen har en kanonplacering. I 1889 blev den rykket ud til Tarmvej. Det var vist meget godt, for her er meget trafik, siger kroejeren. Foto: Jørgen Kirk.
  • Siden, Ulrik og Lene Lyngbak overtog Bork Kro, er gildesalen og køkkenet blevet shinet op. Nu er turen kommet til kroens værelser. Foto: Jørgen Kirk.
  • - Kroen har en kanonplacering. I 1889 blev den rykket ud til Tarmvej. Det var vist meget godt, for her er meget trafik, siger kroejeren. Foto: Jørgen Kirk.
Ugeposten Skjern

Det begyndte med et par fældede træer - og så greb det om sig

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Fra Vorbasse til Christiansborg - Sogneeftermiddag med Henrik Dam Kristensen

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Hjælp hedens biodiversitet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Kom med til forårsfællessang

Ugeavisen Ringkøbing

Babyrytmik med Ingeborg Hult Torstensson for 0-3 årige

Ugeavisen Ringkøbing

Vikingerne vågner fra deres vinterhi skærtorsdag

Ugeavisen Ringkøbing

Gudstjeneste og påskemåltid ved Skjern Kirke

Ugeposten Skjern

Børn pynter påsketræ ved genbrugsbutik

Ugeavisen Ringkøbing

Hjælp hedens biodiversitet

Ugeposten Skjern

For alle haveentusiaster og frøsamlere: En dag med grønne fingre og haveglæde

Annonce